top of page

Ce este bursa virtuală?

Dacă esti o persoană implicată, activă, îți place să îi ajuți pe cei din jur și societatea în care trăiesti, atunci ai ajuns în locul cel bun. Credem că suntem mulți oameni responsabili și generosi iar împreună putem muta și munții!

 

Bursa Virtuală are scopul să îi aducă împreună pe cei care au inițiative și vor să deruleze activități, cu cei care vor să participe, să se implice sau să susțină material. Prin platformă punem în contact ONG-uri, instituții, fundraiseri, voluntari, donatori.

Inițiatorii pot solicita sprijin pentru activitățile lor sub formă de voluntariat sau de donații materiale. Susținătorii pot participa la acțiuni ca voluntari sau prin contribuții materiale. Bursa Virtuală este un proiect non-profit dezvoltat în cadrul proiectului O nouă viață în "LUMEA NOUĂ” - Alba Iulia

Întrebări frecvente

Cine poate iniția activități?

Pentru a iniția o activitate pe Bursa Virtuală poți fii organizație, instituție, companie sau chiar persoană fizică. Singura condiție este să îți creezi cont în platformă si să răspunzi confirmării pe care o primesti pe adresa de e-mail.

Oricine are cont creat în platformă poate contribui la susținerea unei activități. Indiferent că esti persoană fizică, ONG, companie sau instituție, poți veni în sprijinul activității cu ceea ce consideri potrivit

Ce fel activități pot să creez?

Poți atrage susținere pentru orice proiect non-profit cu impact social care rezolvă o problemă din comunitate. Domeniile de impact ale proiectelor pe care ne propunem să le încurajăm sunt: Ajutor umanitar, Sănătate, Comunitate si societate, Copii si tineret, Sport si miscare, Mediu

Cum creez o activitate?

Pentru a iniția o activitate este necesar în primul rând să fii logat în platformă. Accesează secțiunea Fă o faptă bună si completează câmpurile solicitate. Alege pentru început domeniul de activitate în care se încadrează acțiunea ta si modalitatea de susținere pe care o cauți. Dă o denumire concisă si sugestivă acțiunii tale astfel încât să fie atractivă pentru cei care o vor vedea. Selectează cu atenție data de început si sfârsit, sau activează butonul dacă activitatea ta este permanentă. Asigură-te că în descriere introduci toate detaliile de care au nevoie susținătorii: ce se întămplă, locațiile unde se întâmplă, ce tipuri de responsabilități vor avea volunarii, care sunt beneficiile pe care le acorzi (echipamente, materiale promoționale, transport, protocol, diplome, etc.) si orice crezi că ar putea fi relevant. Încarcă o fotgrafie sugestivă sau afisul evenimentului. Vei primi un mesaj de confirmare iar activitatea va fi vizibilă în lista de căutare.

Ce fel de susținere pot să solicit?

Poți cere două tipuri de susținere pentru activitatea ta. Sub formă de voluntariat, resursă umană pentru buna desfăsurare a activității sau sub formă de donație. Donația poate fi în bani sau bunuri materiale necesare pentru activitate. 

Cum îmi creez cont?

Pentru a putea vizualiza conținutul complet al platformei si pentru a putea crea sau susține activități este necesar să îâi creezi cont. Pentru aceasta este suficient să accesezi secțiunea creează cont, să completezi formularul de înregistrare si să răspunzi la confirmarea pe care o vei primi prin email.

Care sunt costurile platformei?

Platforma Bursa Virtuală este gratuită, accesibilă membrilor înregistrați. Platforma nu solicită nicio taxă si nu percepe niciun comision pentru susținerile efectuate prin intermediul ei.

Cine poate susține activitățile?
bottom of page