top of page

Inițiative

pe care le poți susține

Dacă vrei să te implici într-o faptă bună alege categoria cea mai potrivită pentru tine, citește cu atenție detaliile și solicitările inițiatorului iar dacă ți se potrivește acordă susținerea ta.

Alege perioada activității
Superheroes_edited.jpg

De Crăciun poți fi de 2 x EROU. Salvezi vieți + faci un CADOU!

Campania de donare de sânge reprezintă un liant vital între comunitate și sistemul medical. Pe lângă faptul că ajută la refacerea stocurile de sânge esențiale în tratarea pacienților cu diverse afecțiuni și în situații de urgență, construiește o conștientizare crescută cu privire la donarea de sânge. Gestul #voluntaridealba poate crea un efect pozitiv în comunitate și putem inspira alți oameni să ne urmeze exemplul. Al doilea scop al campaniei este implicarea noastră în susținerea familială esențială în cazul unei mame singure cu 4 copii - o fetiță de 3 ani, una de 7 ani, una de 8 ani și a unui băiețel cu vârsta de 4 ani. Tatăl i-a părăsit, iar mama singură nu reușește să le asigure cele necesare. Prin donarea bonurilor primite în urma procesului de donare vrem să contribuim la asigurarea de resurse suplimentare pentru copii, cum ar fi hrană, îmbrăcăminte, jucării. Te așteptăm alături de noi dacă poți să donezi sânge, sau dacă vrei să donezi îmbrăcăminte sau jucării pentru a aduce puțină bucurie acestor copii, în pragul Crăciunului!
20 noiembrie 2023, 14:30:00
Superheroes_edited.jpg

Sprijin ghiozdane 2 copii

Cunosc 2 copii minunați, cu venituri modeste, care au nevoie de 2 ghiozdane pentru a putea merge cum trebuie la școală. Vreau să îi ajutăm fiindcă merită.
10 octombrie 2023, 14:30:00
Superheroes_edited.jpg

Acțiunea "#voluntaridealba pentru Sara Vișovan"

Acțiunea "#voluntaridealba pentru Sara Vișovan" este actul nostru de solidaritate cu Sara și familia ei pentru ca ei să știe că nu sunt singuri în această bătălie dificilă. La îndemnul restaurantului „La Maison de Caroline”, #voluntaridealba au făcut o rezervare pentru vineri, 28 octombrie, ora 18.00. Tot începând de vineri, ne mobilizăm pentru a împărți pliante cu scopul de a aduna donații pentru tratamentul Sarei. Fiecare contribuție, fie ea mare sau mică, reprezintă o bucată de iubire și speranță pentru Sara. Dacă sunteți inspirat de această poveste și doriți să vă alăturați acestei mișcări de generozitate, să știți că fiecare gest contează și aduce lumină în viața Sarei. Împreună putem face minuni și să-i oferim șansa la VIAȚĂ.
25 octombrie 2023, 14:30:00
Superheroes_edited.jpg

Susținere cu produse lactate persoane nevoiașe

Persoanele aflate în situație financiară precară au parte și de o alimentație săracă în calciu fapt ce generează mai multe complicații de sănătate. Prin intermediul acestei inițiative vreau să ajungem la 100 persoane, majoritatea copii, cu pachete ce conțin produse lactate de calitate.
2 octombrie 2023, 14:30:00
Superheroes_edited.jpg

Donez 3 telefoane mobile

Am posibilitatea să donez 3 telefoane mobile unor persoane vârstnice care nu își permit să achiziționeze unul, sau poate au nevoie pentru urgențe medicale și s-ar bucura să primească.
16 octombrie 2023, 14:30:00
bottom of page