top of page
17.jpeg

0

Această activitate are până acum             susțineri
Lista celor care fac echipă pentru susținerea acestui eveniment: 

Sprijin ghiozdane 2 copii

Donații

10 octombrie 2023, 14:30:00

Cunosc 2 copii minunați, cu venituri modeste, care au nevoie de 2 ghiozdane pentru a putea merge cum trebuie la școală. Vreau să îi ajutăm fiindcă merită.

2 ghiozdane școală

Vreau să susțin

* Trebuie sa fii conectat pentru a putea sustine o activitate!

* Message

Loading...

Alte oportunități din aceiasi categorie

Superheroes_edited.jpg

De Crăciun poți fi de 2 x EROU. Salvezi vieți + faci un CADOU!

Campania de donare de sânge reprezintă un liant vital între comunitate și sistemul medical. Pe lângă faptul că ajută la refacerea stocurile de sânge esențiale în tratarea pacienților cu diverse afecțiuni și în situații de urgență, construiește o conștientizare crescută cu privire la donarea de sânge. Gestul #voluntaridealba poate crea un efect pozitiv în comunitate și putem inspira alți oameni să ne urmeze exemplul. Al doilea scop al campaniei este implicarea noastră în susținerea familială esențială în cazul unei mame singure cu 4 copii - o fetiță de 3 ani, una de 7 ani, una de 8 ani și a unui băiețel cu vârsta de 4 ani. Tatăl i-a părăsit, iar mama singură nu reușește să le asigure cele necesare. Prin donarea bonurilor primite în urma procesului de donare vrem să contribuim la asigurarea de resurse suplimentare pentru copii, cum ar fi hrană, îmbrăcăminte, jucării. Te așteptăm alături de noi dacă poți să donezi sânge, sau dacă vrei să donezi îmbrăcăminte sau jucării pentru a aduce puțină bucurie acestor copii, în pragul Crăciunului!

20 noiembrie 2023, 14:30:00

Superheroes_edited.jpg

Sprijin ghiozdane 2 copii

Cunosc 2 copii minunați, cu venituri modeste, care au nevoie de 2 ghiozdane pentru a putea merge cum trebuie la școală. Vreau să îi ajutăm fiindcă merită.

10 octombrie 2023, 14:30:00

Superheroes_edited.jpg

Acțiunea "#voluntaridealba pentru Sara Vișovan"

Acțiunea "#voluntaridealba pentru Sara Vișovan" este actul nostru de solidaritate cu Sara și familia ei pentru ca ei să știe că nu sunt singuri în această bătălie dificilă. La îndemnul restaurantului „La Maison de Caroline”, #voluntaridealba au făcut o rezervare pentru vineri, 28 octombrie, ora 18.00. Tot începând de vineri, ne mobilizăm pentru a împărți pliante cu scopul de a aduna donații pentru tratamentul Sarei. Fiecare contribuție, fie ea mare sau mică, reprezintă o bucată de iubire și speranță pentru Sara. Dacă sunteți inspirat de această poveste și doriți să vă alăturați acestei mișcări de generozitate, să știți că fiecare gest contează și aduce lumină în viața Sarei. Împreună putem face minuni și să-i oferim șansa la VIAȚĂ.

25 octombrie 2023, 14:30:00

Superheroes_edited.jpg

Donez 3 telefoane mobile

Am posibilitatea să donez 3 telefoane mobile unor persoane vârstnice care nu își permit să achiziționeze unul, sau poate au nevoie pentru urgențe medicale și s-ar bucura să primească.

16 octombrie 2023, 14:30:00

Vezi primul noutățile care apar! Abonează-te la newsletter!

Mulțumim pentru înscriere

bottom of page